Apparaten en accessoires
Peperoni e cipolle insaporite
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
350 g
Ingrediënten
-
20 g olio extravergine di oliva
-
200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
-
170 g di cipolle dorate in 8 parti
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
2.6 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
333.1 kJ /
79.4 kcal
Vetten
5.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Cipolle piccanti insaporite
20min
Verdure miste insaporite
30min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Cipolle insaporite (200 g)
20min