Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g pancetta a cubetti
- 180 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 680.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto carciofi e speck
40 Min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40 Min
Risotto zucca e salsiccia
40 Min
Risotto mele, speck e timo
40 Min