Risotto radicchio e pancetta
TM6 TM5

Risotto radicchio e pancetta

4.4 (72 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g pancetta a cubetti
  • 180 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • ½ cucchiaino di sale
  • pepe nero macinato, a piacere
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1774 kJ / 424 kcal
Eiwitten
11.7 g
Koolhydraten
65.8 g
Vetten
14.4 g
Verzadigd vet
3.5 g
Vezels
2.3 g
Natrium
680.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten