Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di foglie di verza a listarelle
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 681.5 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 295.5 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 Std. 10 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 Std. 5 Min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Zuppa frantoiana
45 Min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.