Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di ceci
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 180 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Spinaci piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 Min
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante
30 Min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1 Std.
Purea di fagioli con spinaci
30 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 Min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 Min