Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso basmati
- 300 g di riso basmati
- 1000 g di acqua
- 10 - 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salmone e piselli
- 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
- 50 g di salsa di soia
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di pepe bianco macinato
- 80 g di cipollotto a rondelle
- 20 g di semi di sesamo
- 30 g di cipolla
- 300 g di pisellini surgelati
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3434.8 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 46.1 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 838.1 mg
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Curry di pollo con riso basmati
45 min
Cous cous di verdure con branzino
30 min
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40 min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 min