Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di scalogno a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta, ben scolata
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 272 mg
Alternatieve recepten
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1u. 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1u. 30min
Quiche di zucca ed erbette
1u. 30min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1u. 30min
Torta salata svuotafrigo
2u.
Torta salata asparagi e ricotta
1u.
Quiche ai peperoni e pomodori
1u. 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1u. 30min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1u.
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2u.
Gattò di patate e spinaci
2u.