Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1983.8 kJ / 474.3 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Pasta verze e pancetta
40min
Risotto radicchio e uva
40min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1h
Risotto alla lattuga
30min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min