Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 80 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 300 g di fagioli borlotti surgelati
- 15 g di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 546.3 kJ / 130.5 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 254.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di patate e zucca
50 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Vellutata di lenticchie
1h 30 min
Zuppa di fagioli
40 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Crema di verdure invernale
50 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 Min
Vellutata agli spinaci
30 min