Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di porri a rondelle
- 50 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 200 g di finocchi, le foglie esterne, tagliate a listarelle (0.5x3 cm )
- 850 g di acqua
- 20 g di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1999.3 kJ / 477.8 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 291.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Risotto agli asparagi
30 min
Vellutata di porri
40 min
Riso e porri
30 min
Risotto ai porri e burrata
35 min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 min
Penne integrali con fonduta di porri
50 min