Risotto cavolo nero e Castelmagno

Risotto cavolo nero e Castelmagno

4.8 374 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 70 g di formaggio Castelmagno a pezzi
  • 20 g di scalogno
  • 100 g di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
  • 50 g di burro
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
  • 30 g di vino bianco secco
  • 380 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 22 g
Calorieën 2874 kJ / 687 kcal
Vetten 38 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 69.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...