Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 250 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino intero (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi misti q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 696 kJ / 166.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 125.6 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min.
Frullato bianco
10min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min.
Crema di verdure invernale
50 Min
Zuppa di porri e orzo
45 min.
Gnocchi alla romana alle erbette
1óra 30p
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di carote
35 min.
Vellutata di carote con omelette
30 min.
Vellutata di patate e zucca
50 Min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min.