Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di patata, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 500 g di acqua
- 8 g di sale
- 150 g di yogurt bianco naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 569.3 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 910.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Crema di carote
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Anatra alle prugne con purè di cavolfiore
2h
Crema di verdure invernale
50min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h