Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di patata, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 500 g di acqua
- 8 g di sale
- 150 g di yogurt bianco naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 569.3 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 910.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Crema di carote
40min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Purè di patate (TM6)
1h
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Mousse al cioccolato (vegan)
1h 30min