Zuppa frantoiana

Zuppa frantoiana

4.9 189 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di cipolla in quarti
  • 50 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 1 gambo di sedano (25 g circa), a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 800 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 100 g di cavolo nero a listerelle
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 200 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 383.7 mg
Eiwitten 6.9 g
Calorieën 830.3 kJ / 198.5 kcal
Vetten 8.7 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 24.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...