Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpettine di spinaci
- 500 g di acqua
- 300 g di foglie di spinaci freschi, lavate (peso netto)
- 80 g di Emmental a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 70 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
Crema di cannellini
- 1 scalogno a metà
- 30 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ peperoncino piccante fresco
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati (peso sgocciolato)
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1810 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1246.2 mg
Alternatieve recepten
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Burger di barbabietola
1h
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Burger di ceci e verdure
40min