Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di bietole, le foglie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2408 kJ / 575.5 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 172.7 mg
Alternatieve recepten
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Tortino di fagiolini e patate
1sa 30 dk
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Torta salata agli spinaci
1sa 30 dk
Quiche ai finocchi e porri
1sa 10 dk
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1sa 10 dk
Sformato vegetale
1sa
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1sa 30 dk
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1sa
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1sa 10 dk