Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 3 foglie di salvia fresca
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 600 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 876.6 kJ / 209.5 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 485.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Zuppa di fagioli
40 min
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Vellutata di ceci
1h 10min