Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carote, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 5 pomodorini Pachino IGP in quarti
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 200 g di orzo perlato (cottura 15 minuti), sciacquato
- 100 g di piselli freschi sgranati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1509.9 kJ / 360.9 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Cous cous dell'orto
30 min
Farro saltato con piselli e carote
45 min
Insalata di miglio e tonno
55 min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Insalata di orzo vegetariana
40min
Quinoa alla caprese
30 min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Insalatona di orzo
40min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 min