Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 40 g di latte
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 400 g di filetti di merluzzo a pezzi ( 3 cm)
- 1 uovo
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 600 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Fish burger
35 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 Min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 Min
Polpette di merluzzo con patate
40 Min
Burger di nasello e gamberi
30 Min
Svizzere di merluzzo
35 Min
Burger aromatici di salmone con zucchine al Parmigiano
50 Min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 Min
Polpette di merluzzo e patate
55min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 Min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1 Std.