Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 foglia di menta fresca, lavata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 100 g di mollica di pane
- 100 g di latte
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 foglie di menta fresca, lavate
- 1 pizzico di origano secco
- 350 g di filetti di petto di pollo a pezzi
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Svizzere classiche
35 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1hod.
Svizzere di pollo
35 min
Polpette di tacchino con contorno di patate dolci e spinaci
45 min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 min
Cotolette di spinaci
40 Min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1hod.
Svizzere di merluzzo
35 min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 Min
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1hod. 30min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1hod.