Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pinoli sgusciati + q.b.
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 20 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di fettine di petto di pollo a striscioline (2 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1640 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Involtini di maiale con spinaci
55min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Petto di pollo e zucchine
50min
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Pollo in salsa verde
40 Min
Scaloppine alla perugina
30min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Rotolini di tacchino
1 Std.
Straccetti di vitello al vino bianco
30min