Compatibele versies
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di porri a pezzi
- 150 g di polpa di zucca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di lenticchie
- 50 g di riso integrale
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 678.8 kJ / 162.3 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestra di farro e ceci
1ωρ. 10 λεπτ.
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Zuppa di lenticchie e spinaci
1ωρ. 10 λεπτ.