Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 foglia di menta fresca, lavata
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 40 g olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco intero, lavato
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso
- 100 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di acqua
- 320 g di pasta integrale, tipo sedanini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 76.6 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Penne integrali con lenticchie
25min
Burger di fagioli e feta
1h 35 min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Riso e crema di ceci
40min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Ragù di lenticchie
1h 15min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min