Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di latte
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 320 g di pasta secca tipo penne integrali
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 min
Risotto ai porri e burrata
35 min
Risotto porri e finocchi
40 min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35 min
Penne in crema di gambi
35 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 min