Penne integrali con fonduta di porri
TM5

Penne integrali con fonduta di porri

4.4 (239 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 60 g di latte
  • 650 g di acqua
  • ½ cucchiaio di sale grosso
  • 320 g di pasta secca tipo penne integrali

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1728 kJ / 413 kcal
Eiwitten
14.3 g
Koolhydraten
56.4 g
Vetten
12.5 g
Vezels
9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten