Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min