Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo con verdure
40 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 godz.
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min