Sogliole e finocchi con curry al Varoma

Sogliole e finocchi con curry al Varoma

4.0 70 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
  • 40 g di burro
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 2 sogliole eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 38.6 g
Calorieën 1561 kJ / 373 kcal
Vetten 19.4 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 11.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...