Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min