Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 230 g di zucchine, a pezzi
- 35 g di cipolla, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di ricotta
- 3 uova
- ½ - ¾ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di burro
- pepe macinato fresco, per condire
- sale grosso marino, per condire (optioneel)
- prezzemolo fresco tritato, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di carote con omelette
30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Rotolo ai piselli
50min
Frittatina alle zucchine
30 min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 min
Torta salata svuotafrigo
2h
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min