Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 500 g di acqua
- 400 g di zucca mantovana piccola, a fette
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464.4 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 242.5 mg
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Contorno di cavolo nero
20min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h