Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 500 g di acqua
- 400 g di zucca mantovana piccola, a fette
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464.4 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 242.5 mg
Alternatieve recepten
Spinaci al burro
30 min
Carote tiepide alla salvia
35min
Contorno di spinaci
25 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1h 10min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min