Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di branzino fresco (600 g circa)
- 160 g di passata di pomodoro
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di origano secco
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spada alle erbe con olive
40 Min
Trota mimosa
35 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Branzino al cartoccio
1h 10min
Platessa al pomodoro
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone al cartoccio
35 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min