Minestra lenticchie e spinaci

Minestra lenticchie e spinaci

4.6 239 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla bianca in quarti
  • 50 g di carota pelata e a rondelle (0,5 cm)
  • 50 g di foglie di sedano lavate ed asciugate
  • 250 g di lenticchie secche
  • 3 foglie di alloro fresche lavate ed asciugate
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1000 g di acqua
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di foglie di spinaci freschi lavate ed asciugate
    200 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati bene
  • ½ cucchiaino di sale (optioneel)
  • 160 g di riso per minestre (cottura 16 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18.8 g
Calorieën 1887 kJ / 451 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 10.5 g
Koolhydraten 67.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...