Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di carota, pelata e a rondelle (0,5 cm)
- 50 g di foglie di sedano, lavate ed asciugate
- 250 g di lenticchie secche
- 3 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 1 dado per brodo vegetale
- 1000 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
of 200 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati bene - ½ cucchiaino di sale (optioneel)
- 160 g di riso per minestre (cottura 16 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone di lenticchie e patate
45 Min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Zuppa di lenticchie
50 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 Std.
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 Std.