Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a tocchetti (2 cm circa)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 456 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto radicchio e noci
10 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Pesto di carote e noci
10 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Sugo di spinaci veloce
30 min
Sugo all'ortolana
1 godz. 5 min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Polpette di ricotta
50 min
Penne integrali con fonduta di porri
50 min