Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di finocchi a fette sottili (2-3 mm)
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 150 g di carote, pelate e a bastoncini (3-4 cm, spessore 5 mm)
- 100 g di peperoni rossi a listarelle (1-2 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere (optioneel)
- 1 scalogno a fette sottili (optioneel)
- 1 - 2 rametti erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, maggiorana), lavato e asciugato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 401 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo e zucchine
50min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Patatine di carote e zucchine
30min
Contorno di verdure
25 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Platessa al pomodoro
30min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min