Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di Gorgonzola
- 20 g di gherigli di noci, sminuzzati grossolanamente
- 1 cucchiaio di miele di acacia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2196.6 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla birra
35 min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto alle more
40 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1óra
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min