Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di Gorgonzola
- 20 g di gherigli di noci, sminuzzati grossolanamente
- 1 cucchiaio di miele di acacia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2196.6 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto pere e Taleggio
40 dk
Risotto con Brie, speck e noci
35 dk
Risotto cacio e pere
40 dk
Risotto pere e Gorgonzola
40 dk
Risotto lardo e crescenza al miele
35 dk
Risotto alla birra
35 dk
Risotto alle fragole e peperoncino
40 dk
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 dk
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1sa
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 dk