Polpette di tonno e ricotta

Polpette di tonno e ricotta

4.6 333 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 250 g di tonno in scatola in olio di oliva ben sgocciolato
  • 150 g di ricotta fresca ben sgocciolata
  • 2 uovo
  • 75 - 100 g di pangrattato + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato a piacere
  • olio per frittura

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 33 g
Calorieën 2766 kJ / 661 kcal
Vetten 50 g
Vezels 168 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...