Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 15 minuti)
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 Min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto con mele e funghi
40 Min
Risotto alle melanzane
45 Min
Risotto finocchi e zafferano
30 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto alle erbe aromatiche
35 Min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 Min