Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 350 g di vino rosso Barolo
- 350 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 20 g di burro
- Parmigiano reggiano in scaglie a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto al Teroldego
40 min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Risotto alla birra
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 min
Risotto allo Champagne
25 min
Risotto al prosecco e lavanda
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min