Vellutata di patate e robiola
TM31 TM5 TM6

Vellutata di patate e robiola

3.8 (248 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di cipollotto a fettine
  • 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
  • 400 g di patate, a fettine sottili (circa 0,5 cm)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di robiola
  • olio extravergine di oliva, a piacere
  • pepe nero macinato, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
854 kJ / 204 kcal
Eiwitten
5.9 g
Koolhydraten
26.6 g
Vetten
9 g
Vezels
2.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten