Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (3 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- crostini di pane
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 120 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Vellutata di indivia belga e speck
50 Min
Vellutata di carote viola
45 Min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1hod. 50min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di zucca
30 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 Min