Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (3 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- crostini di pane
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 120 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Crema di carote all'arancia
30min
Vellutata di carote viola
45min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min