Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 12 code di mazzancolle, sgusciate e pulite
- 20 g di vino bianco secco
-
50
g di panna (35% di grassi)
of 50 g di latte intero - pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1197 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca
30 Min
Vellutata di ceci
1u. 10min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min.
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min.
Vellutata di fagioli e cozze
1u. 5min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 godz. 30 min