Vellutata di funghi

Vellutata di funghi

4.7 233 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 40 g di cipolla in 2 pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di funghi porcini freschi (o champignon o misti) puliti e a fettine
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzico di pepe macinato fresco
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo di carne fatto in casa
  • 1 cucchiaio di amido di mais
  • 100 g di latte
  • 30 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7.3 g
Calorieën 786 kJ / 188 kcal
Vetten 16.5 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 2.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...