Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di cipolla in 2 pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi (o champignon o misti) puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe macinato fresco
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne fatto in casa
- 1 cucchiaio di amido di mais
- 100 g di latte
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di porcini
50 min
Vellutata alle nocciole
1h
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Vellutata di indivia belga e speck
50 min
Zuppa di porcini
45 min
Crema di funghi
20 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min