Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
of 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Paté di fegatini
30 min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min
Peposo toscano
1h 30 min
Crostini con crema di milza
1h
Castagnaccio
1h
Pan co' Santi
7h
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Lampredotto
1h 20 min
Schiacciata fiorentina
50 min
Gnudi toscani
40 min
Pici all'aglione
1h 25 min