Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
of 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Castagnaccio
1h
Pici all'aglione
1u. 25min
Paté di fegatini
30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Gnudi toscani
40min
Crostini con crema di milza
1h
Crema di panzanella
40min
Schiacciata con l'uva
2h
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min