Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
of 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Schiacciata fiorentina
50 menit
Crostini con crema di milza
1j
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Lampredotto
1j 20 menit
Gnudi toscani
40 min
Pici all'aglione
1j 25 menit
Schiacciata con l'uva
2j
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Pan co' Santi
7 Std.
Peposo toscano
1j 30 menit
Paté di fegatini
30 min
Castagnaccio
1j