Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 cipolla bianca a metà (80 g)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 500 g di zucca pulita e a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 200 g di lenticchie rosse, secche, precedentemente sciacquate
- pepe q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 8.68 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie rosse
50 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Zuppa di lenticchie
50 Min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min