Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambi di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 800 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di farro perlato (cottura 35-40 minuti)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 10.1 g
Alternatieve recepten
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45min
Minestra di cereali e ceci
45min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa di farro e legumi
45min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di legumi e cereali
1h