Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (circa 1 cm)
- 400 g di zucca a pezzi ed a fette (circa 1 cm)
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di foglie di salvia secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di piselli
40 Min
Crema di barbabietola
10min
Purè di patate e carote al rosmarino
45 Min
Purè di carote speziato
50 Min
Purè di zucca e porri
45 Min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 Min
Purè di zucca e patate
1 Std. 30 Min
Crema di carote e mandorle
40 Min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min