Zuppa di legumi e verdure

Zuppa di legumi e verdure

4.8 383 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 70 g di gambo di sedano a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 170 g di patate pelate e a pezzi (2 cm circa)
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 550 g di acqua
  • 60 g di fagiolini verdi freschi puliti e a tocchetti (1-2 cm)
  • 100 g di piselli freschi o surgelati
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 10 g di sale
  • 125 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
  • crostini di pane a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1178.7 mg
Eiwitten 10.8 g
Calorieën 1104.7 kJ / 264 kcal
Vetten 8.3 g
Vezels 12.4 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 44.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...