Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di fagioli borlotti cotti, scolati
- 800 g di acqua
- 150 g di orzo perlato, sciacquato sotto l'acqua corrente
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe macinato (optioneel)
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 11.7 g
Alternatieve recepten
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Minestrone d'orzo
1h
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di legumi e verdure
40min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50min