Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 200 g di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
- 200 g di pere, sbucciate e a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2401 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto melone e speck
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min