Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo e la scorza senza la parte bianca
- 60 g di cipollotti bianchi a pezzi
- 200 g zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
-
900
g di brodo vegetale
of 900 g di acqua + 1 dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 3 - 4 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min
Risotto alle melanzane
45 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto alla zucca e balsamico
30min