Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di carote, pelate a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino raso di zenzero in polvere (optioneel)
-
1
cucchiaino di foglie di salvia secca
of 2 foglie di salvia fresca - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto carote e bacon
40min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto alla zucca e balsamico
30min