Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodorini a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 40 g di burro freddo e a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2037 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto burrata e piselli
40 Min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 Min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 Min
Risotto al pomodoro
40 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto carote e bacon
40 Min
Risotto alla campagnola
30 Min
Risotto finocchi e zafferano
30 Min
Orzotto rosa alla barbabietola
50 Min