Risotto rosso con peperone e pomodoro

Risotto rosso con peperone e pomodoro

4.6 330 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a metà
  • 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di pomodorini a metà
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico zucchero
  • 40 g di burro freddo e a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 850 g di acqua
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.2 g
Calorieën 2037 kJ / 487 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 69.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...