Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 320 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato (peso netto)
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1 Std.
Svizzere di merluzzo
35 Min
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1 Std.
Rotolini di tacchino
1 Std.
Polpette di ricotta
50 Min
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.