Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di cavolo verza a listarelle (0.5-1 cm, peso netto)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 693.1 kJ / 165.7 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 622.9 mg
Alternatieve recepten
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 Min
Cavolo rosso stufato
45 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 Min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Contorno di cavolo nero
20 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Contorno di taccole al pomodoro
40 Min
Melanzane trifolate
40 Min